Transportul si serviciile de mutare se fac rapid, cu ajutorul personalului nostru specializat si a autoutilitarelor din parcul nostru auto. In 90% din cazuri mutarile sunt finalizate in aceeasi zi, o garsoniera sau un apartament cu 2-3 camere putand fi mutate complet in 6-8 ore.

Oferim servicii complete de mutare pentru orice tip de locuinta: garsoniere, apartamente de 2-3-4 camere si vile.
Asiguram in mod gratuit consultanta de specialitate pentru orice tip de mutare, si garantam cele mai bune preturi pentru lucrarea efectuata, de la transport mobila, pana la arhivarea si protejarea bunurilor si efectelor personale.
Evident ca atunci cand este vorba despre mutarea persoanelor fizice, ne ocupam la cerere si de demontarea si remontarea mobilierului pentru transport.

O mare parte din activitatea noastra este dedicata mutarilor si transportului de bunuri diverse pentru societatile comerciale dar si pentru persoane fizice.
Personalul companiei noastre si autoutilitarele aflate la dispozitie ne recomanda pentru transportul de echipament si mobilier pentru orice firma  din zona IMM.


Pentru persoanele fizice sau juridice care au nevoie de o masina de transport mobila sau de ajutor la asamblarea mobilierului cumparat din magazinele de specialitate, asiguram serviciile specifice de transport marfa si montare mobilier nou.
Indiferent de tipul, volumul sau greutatea mobilierului, oferim transportul in Bucuresti si in imprejurimi precum si montajul aferent la preturi mai mici decat cele practicate de magazine.

Rapiditatea operatiunilor si gradul sporit de siguranta sunt principalele motive pentru care ar trebui sa alegi o echipa de mutari specializata.